Integritetspolicy

Webbshopen på hemsidan drivs av OH HAPPY! wedding & event decor (Annika Andersson), organisationsnummer 890212-3945 och är baserat i Skummeslövsstrand. Vi behandlar personuppgifter som tillhandahålls av kunden för att uppfylla och dessutom bekräfta villkoren för att behandla elektroniska order och leveranser och för den nödvändiga kommunikationen under en lagstadgad period.

VAD GÖR VI MED DIN INFORMATION?

När du köper något från vår webbutik samlar vi in personlig information, exempelvis namn, adress och e-postadress, för att hantera beställning och leverans. All information hanteras i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR). 

Vi lagrar informationen så länge som det behövs. för att uppfylla de rättigheter och skyldigheter som följer av avtalsförhållandet mellan OH HAPPY! och kunden och under 3 år efter avtalets ingående. Efter denna tid raderas den lagrade informationen.

Tredje part som behandlar personuppgifter hos Kunden är underleverantörer av Personuppgiftsansvarig. Tjänsterna hos dessa underleverantörer är oumbärliga för att kontraktet ska kunna genomföras, för att köpa och bearbeta den elektroniska ordern mellan Personuppgiftsansvarig och Kund.

Underleverantörerna av Personuppgiftsansvarig är:

SAMTYCKE

När du ger oss personlig information för att göra en beställning, hantera en leverans eller returnera ett köp, samtycker du till att vi samlar in information och använder den för detta syfte.

ÅTERKALLANDE AV SAMTYCKE

Om du vill ändra, radera eller ta del av uppgifterna vi har om dig kan du när som helst kontakta oss på info@ohhappy.se.

OFFENTLIGGÖRANDE

Vi lämnar endast ut personlig information om lagen kräver det eller om du bryter mot våra Allmänna villkor.