Det absolut roligaste vi vet är att arbeta med bröllopsdesign och dekor. Vi skapar en unik och personlig bröllopsdesign för er stora dag. Estetiken får ett stort fokus och vi ser till att varje liten detalj följer den röda tråden som vi tar fram. Vi har som mål att skapa en hög WOW-faktor och skapa en oförglömlig dag tillsammans med er. 
Vi börjar alltid med ett första digitalt möte för att prata ihop oss om era visioner och planer. Vi får en bild av vad ni behöver ha hjälp med och vi tittar på inspiration och skapar en unik design som verkligen speglar er som par, vad ni gillar och som känns som er. Låt våra dekoratörer hjälpa till med allt från trycksaker, dekorationer, dukningar och olika blomsterarrangemang.

Nedan ser ni delvis vad vi erbjuder men tveka inte att kontakta oss om ni har andra frågor/önskemål.


FULL SERVICE

Slappna av från början till slut. Vi tar hand om allt från första stund. Tillsammans tar vi fram ett koncept där vi i första hand hittar inspiration till detta hos er som par. Vi diskuterar detaljer och håller sedan denna röda tråd genom allt från tryckmaterial till dekor och blomster. Vi vill skapa en unik design till varje brudpar och vi vill att ni ska känna "WOW" hela vägen från start till slut.

Full service innebär att vi skapar alla era trycksaker, blomsterarrangemang, buketter, annan dekor och är med på plats och dekorerar lokalen m.m. under bröllopshelgen. Vi sköter allt hyrgods åt er och köper dekor som ni behöver. Det ni behöver göra, är att fatta några beslut och sedan överlämna allt till oss så att ni bara kan njuta och få den bästa upplevelsen i era liv.

Exempel på vad som ingår i full service är: inbjudningskort, välkomstskylt, vigselblad, bordsplaceringskarta, menyer, placeringskort och bordsnummer. Brudbukett, corsage, blomsterarrangemang till vigsel och bord skyltar m.m.


DELAR

För er som redan har kommit en bit på vägen i er planering erbjuder vi delar av vår full service. Vill ni endast ha hjälp med dukning, blommor och/eller dekor på plats i er lokal kommer vi gärna ut och hjälper till.

Inget uppdrag är för stort eller för litet. Vi börjar med ett möte där vi diskuterar vad ni har för behov av hjälp och tar fram ett koncept som fungerar för er. Kanske har ni redan påbörjat en design som vi kan fortsätta med eller så skapar vi en helt ny unik design åt er.

Många brudpar brukar välja att ta hjälp av oss när de kommit en bit i processen men fastnat på vägen. För att ni och era nära och kära ska kunna slappna av och njuta av er bröllopdag är det smart att ta in någon som ni litar på och som ordnar allt på plats. Det är ju en av de största ögonblicken i era liv så varför stressa med dekor m.m. när vi kan hjälpa er med det?

Skicka förfrågan till oss för att få prisuppgifter. Kika gärna på dekor vi skapat tidigare genom att klicka dig vidare på länken nedan.

BLOMSTERDESIGN

Vi tycker att blommor är en stor del av det visuella intrycket och det går att variera blomster i en oendlighet. Allt ifrån småvaser med enstaka snittblommor i till stora böljande blomsterarrangemang.

När vi skapar era blommor ser vi till att de blir arrangerade så att de passar in i er bröllopsdesign och vi älskar att skapa och arrangera.

I våra dekorpaket (full service och delservice) ingår blomster men vid mån av tid kan vi också erbjuda er att boka oss som er florist och hämta upp blommorna som vi skapat. 

Har ni någon annan förfrågan/önskemål kring blommor är ni välkommen att kontakta oss. I mån av tid kan vi tex hjälpa er med studentbuketter, kransar, begravningsblommor, buketter andra arrangemang till fest och event.

Nedan ser ni ett axplock av olika blomster vi gjort.

kflslslklllsllslslslslslslslslslslsllslslslslslslslsslslslslslslslslslslsslsslslslslslslslsslslsl

"Tusen takk igjen for helt fantastisk dekor:) Og for en innsats fra dere i helgen, dere hadde virkelig full kontroll! Vi kunne ikke vaert mer fornojd!! Alt var helt nydelig, och vi fikk så mange komplimenter på det fra gjestene også:)" /Kristina & Snorre

För oss är trycksaker en stor del av helheten och det är här ni sätter prägeln för hela bröllopet. Vi arbetar gärna med alla era trycksaker för att på så sätt kunna sätta och hålla den röda tråden från brevlåda till bords.

Vi börjar alltid med ett kostnadsfritt konsultationsmöte där vi pratar om er, vad/när/hur ni ska gifta er och vad ni vill ha för stil. Genom att vi "intervjuar" er får vi också en bild av vilka ni är och vad vi tror skulle passa er. Alla trycksaker som vi gör är unika och helt skräddarsydda för just er.

Om ni är intresserade av hjälp med era trycksaker (i mån av tid hjälper vi självklart till med mindre uppdrag också) kontakta oss. Vi tar endast ett begränsat antal kunder varje säsong då vi i första hand prioriterar full service och deldekor-uppdragen. Bokningar av trycksaker inför säsong 2024 har öppnat, fåtal platser kvar just nu.

"Tusen tack för allt! Tack för att ni såg till att vårt drömbröllop blev verkligt! Allt var så otroligt vackert och magiskt. Och tack för att ni var minst lika underbara som allt fint ni gjort <3" /Rebecka & Momen