Trycksaker och dekor, ja det går verkligen att göra hur mycket som helst med det. När vi designar era inbjudningskort har vi som mål att era gäster ska vilja sätta upp det på kylskåpet och känna WOW när det dyker ner i brevlådan. Vi lägger därför ner mycket tid på dem och ger det lilla extra. De ska kännas personliga och lyxiga. Vi gillar att följa den röda tråden i allt från inbjudningskortet till trycksakerna på festen och den övriga dekoren som vi tillsammans tar fram.

I övrigt är det bara att låta fantasin flöda. Vi skapar allt från inbjudningskort, bordsplaceringskarta, skyltar, småpresenter till gästerna, festhäften, placeringskort, chokladbitar, tryck med monogram på flaskor m.m. Allt anpassat efter er personliga design. När vi arbetar tillsammans med våra kunder har vi alltid nära kontakt och bollar fram och tillbaka under designen, så att det känns helt rätt för er.

Foto: annaejemo.se
Foto: annaejemo.se

 Vid mån av tid kan ni självklart endast beställa skyltar, bordplaceringskartor m.m. Kontakta oss för förfrågan.

"Om du hade kunnat ta del av all respons vi fått på inbjudan hade du blivit såååå stolt! Jösses!! Våra gäster har hyllat den till skyarna" /Gabriella & Alexander